Kun Bitcoin, Ethereum forbliver i top-10, siger Novogratz

2020’s kryptomarked er meget forskellig fra det, der var tilbage i 2017.

Selvom det har ændret sig meget i de efterfølgende år, er der stadig to konstanter – Bitcoin og Ethereum. Faktisk bevarer de to kryptokurver fortsat markedets to øverste positioner.

Den konstante omskiftning af pakken fremmer spørgsmålet – Hvordan ser markedet ud næste år? Hvilke kryptoer rammer endelig jackpotten? Hvilke kryptoer går glip af? En hel del handlende og analytikere ser ud til at gætte, inklusive den fremtrædende investor Arthur, der for nylig delte en liste over kryptoer, som han forventer vil være i top 10 inden udgangen af ​​2021.

Her er min liste over top 10 krypto ved udgangen af ​​2021 eksklusive stablecoins:

  • 1. BTC
  • 2. ETH
  • 3. DOT
  • 4. LINK
  • 5. BNB
  • 6. UNI
  • 7. AAVE
  • 8. SNX
  • 9. YFI
  • 10. FTX

– Arthur (@ Arthur_0x) 16. november 2020

Dette er en interessant liste, da den afskediger muligheden for, at ældre kryptokurver som EOS og Monero endelig gør det til top-10, en forudsigelse, som hvis det skulle komme til at fungere, ville medføre spørgsmålet – hvorfor?

Eksklusive stablecoins (Da de tjener et andet formål på kryptomarkedet), kommer væksten af ​​disse kryptokurver hovedsageligt ned til samfundet, der følger efter disse individuelle projekter. Det samme blev fremhævet af Galaxy Digital’s Mike Novogratz, da han i et nylig interview kommenterede,

„Mange mindre kryptoer har ikke disse samfund.“

Bitcoin har utvivlsomt det største antal, men hvad der er interessant er det faktum, at det har fanget meget af sin værdi for sent, efter at store institutionelle investorer indtog betydelige positioner i det, hvilket mere eller mindre bekræftede værdibeskrivelsen.

Et eksempel på et altcoin, der ikke har et stort samfund af ikke særlig særlige grunde, er måske Dogecoin. I dag er Dogecoin værd hundreder af millioner af dollars, angiveligt på grund af denne samfundsopbakning. Ifølge Novogratz kan små samfund, der ikke har store minedriftsomkostninger, beholde værdien i deres mønt på denne måde.

Det betyder dog ikke, at Novogratz er en, der er for optimistisk med hensyn til disse alts formuer. Han tilføjede,

„Jeg kan ikke se nogen af ​​dem vokse, jeg ser dem alle langsomt krympe ned.“

I stedet sagde Galaxy Digital-direktøren, at han ser værdi i UNI og YFI ved at sammenligne dem med syntetiske aktier og tilføje, at der er udbytte og et samfund sammen med styringsmekanismer for at ændre udbyttet.

Ifølge Novogratz, fem år fra nu, bortset fra BTC og ETH, vil ingen af ​​mønterne i top 10 i dag stadig være der.

dræber gafler mønter, ikke BTC. Den lave volatilitet er langt vigtigere end lave gebyrer for betalingsanvendelsessagen. Jeg forventer, at en håndfuld stabile mønter vil være i top 10, og gaffelmønterne falder fra første side …

– Leon Fu (@leoncfu) 13. november 2020

Interessant nok er et andet argument, der kan gøres her, at forkedte mønter er dem, der har mistet mest værdi over tid. Hvis dette er tilfældet, kan gaffelmønter måske være de første, der falder af. I lyset af prisformuen for BCH og BSV er der en god sag at gøre her.